تعداد دریافتکنندگان ایمپلنت نورالینک به ۵ نفر رسید؛ جذب اندوخته جدید_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
کمپانی نورالینک، متعلق به ایلان ماسک، قبول کرده تا بحال تراشه مغزی خود را در مغز ۵ نفر کاشته است. این شرکت این چنین موفق شده ۶۵۰ میلیون دلار اندوخته تازه در دور فراهم مالی سری E جذب کند. قیمت این شرکت به گمان زیادً به نزدیک ۹ میلیارد دلار رسیده است.
بر پایه پست وبسایت نورالینک، از اندوختهگذاران این دور میتوان به شرکتهای اندوختهگذاری ARK Invest Founders Fund ،Sequoia Capital و Thrive Capital اشاره کرد. نورالینک در عکس العمل به جذب اندوخته تازه او گفت این اندوختهگذاری به این شرکت پشتیبانی میکند فناوریهایش را در اختیار افراد بیشتری قرار دهد.
تراشههای نورالینک تا بحال در مغز ۵ بیمار کار گذاشته شدهاند
نورالینک اظهار کرده تا بحال چند آزمایش بالینی انسانی انجام داده و چیپهای خود را در مغز ۵ فرد مبتلا به فلج شدید کاشته است. این افراد اکنون با ذهن خود دستگاههای فیزیکی و دیجیتال را کنترل میکنند.
نورالینک ماه مه موفق شد «نشان دستگاه نوآورانه» (Breakthrough Device Designation) را از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بگیرد. این برنامه با مقصد تسریع روال گسترش، برسی و بازدید فناوریهای آزمایشی طراحی شده است.
نورالینک سال ۲۰۲۳ نیز موفق شده می بود بهترتیب ۲۸۰ و ۴۳ میلیون دلار را از اندوختهگذاران جذب کند. از آن زمان تا بحال، فناوری تراشههای مغزی این شرکت پیشرفت قابلتوجهی کرده و نورالینک توانسته آنها را در مغز بیماران بیشتری قرار دهد.
قیمت کمپانی نورالینک تا پیشازاین جذب اندوخته تازه ۹ میلیارد دلار برآورد شده می بود. با این اندوختهگذاری تازه و تلاش برای کاشت ایمپلنت در مغز بیماران زیاد تر، قیمت این شرکت میتواند بازهم افزایش یابد.
نورالینک بهتازگی گزارش داده یکی از بیمارانی که تراشههای مغزی این شرکت را دریافت کرده توانسته با این تراشهها و با پشتیبانی هوش مصنوعی گراک بعد از سالها توانایی سخنگفتن را بازیابد.
یقیناً نورالینک تنها شرکتی نیست که روی گسترش تراشههای مغزی و سیستمهای رابط مغز و رایانه کار میکند. شرکت Paradromics نیز بهتازگی از آزمایش موفق تراشه ایمپلنت مغزی خود در مغز بیمار داوطلب خبر داده است. این چنین Paradromics اواخر سال جاری میلادی آزمایشهای بالینی تراشههای مغزی خود را اغاز خواهد کرد.
دسته بندی مطالب