۱۲ مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
جدا گانه از خانواده زندگی میکنید یا نوعروس هستید و نکات زیر خانهداری برایتان دلنشین است؟ نگهداری موادغذایی از آن دغدغههایی است که هر روز فکرتان را مشغول میکند؟ نمیدانید بهتر است موادغذایی را کجا و چطور نگهداری کنید؟ حق دارید! ما نگاهی داریم به مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند.
یخچال بهتر است یا کابینت؟ قضیه این است!
در فکرتان، او گفت و گو بر سر این است که بهتر است مواد غذایی را در یخچال بگذارید یا کابینت؟ فکر میکنید بهترین، سادهترین یا دمدستترین راهحل برای نگهداری موادغذایی، نگهداری آنها در یخچال است؟ این که بخواهیم همه قوانین مربوط به ایمنی مواد غذایی، بهاختصاصی در رابطه نگهداری آنها را برای بسپاریم کار سختی است.
برخی از موادغذایی نیاز به یخچال دارند، در حالی که برخی دیگر را میتوان روی پیشخوان یا در کابینت نگهداری کرد. فهرستی از مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند و نحوه نگهداری آنها سپس از برش را در ادامه با هم میخوانیم:
۱. گوجهفرنگی تازه
شگفتی میکنید؟ انواع گوجه فرنگی تازه یکی از مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند. جس سوئیفت هارل، سرآشپز و کارشناس تغذیه میگوید: «گوجهفرنگی بهترین طعم و بافت را وقتی حقظ میکند که در دمای اتاق نگهداری میبشود.» او اضافه میکند که گوجهفرنگیهای بریدهشده یا بیشتر از حد رسیده را میتوانید در یخچال نگهداری کنید. این کار، فرآیند رسیدن گوجهفرنگی را کند میکند. اگرچه امکان پذیر بر طعم و بافت تأثیر بگذارد. او نظر میکند که گوجهفرنگیهای تازه را با یک برنامه اشکار خریداری کنید تا بتوانید از پتانسیل کامل طعم آنها لذت ببرید.
۲. سیب
میتوانید سیبها را در یخچال نگهداری کنید، اما در واقع، میتوان آنها را در یک کیسه مشبک یا سبد سیمی در یک مکان خنک و تاریک همانند کابینت هم نگه داشت.
همانند دیگر موارد این فهرست، بعد از برش، بهتر است سیبها را در یخچال نگهداری کنید. آنها را با مقداری آب لیمو مخلوط کنید تا تحول رنگ ندهد و قهوهای نشود. بعد از آن، یک تا دو روز آن سیبها را مصرف کنید.
۳. پیاز
امکان پذیر وسوسه شوید که پیازها را در کشوی مخصوص سبزیجات در یخچال قرار دهید، اما نیازی به این کار نیست. کافی است که آنها را در مکانی با گردش هوای خوب، تاریک و خنک نگه دارید. اگر به این صورت نگهداری شوند، میتوانند تا دو ماه دوام بیاورند. پیازهای بریدهشده را باید در ظروف دربسته بریزید و در یخچال بگذارید. به یک هفته نکشیده، از آن پیازهای بریده منفعت گیری کنید.
۴. موز
جولی لوپز، کارشناسی تغذیه میگوید که اگر موز را در یخچال بگذارید، امکان پذیر روال رسیدن آن مختل بشود. علاوه بر این، امکان پذیر پوست موز کاملاً سیاه بشود، در حالی که امکان پذیر گوشت میوه کاملاً نرسد. درنتیجهشما میمانید و موزی که طعم و بافت موز رسیده روی پیشخوان را ندارد. موزهای زیاد رسیده را هم بهتر است روی پیشخوان بگذارید تا دمدست و جلوی چشم باشد تا سریع مصرف کنید.
۵. نان
اگر یک قرص نان تازه دارید، بهتر است آن را در یک ظرف دربسته یا کیسه نان روی پیشخوان نگهداری کنید. متخصصالن تغذیه میگویند که نگهداری نان در یخچال علتمیبشود که نان زیاد سریع تر از نان در دمای اتاق خشک بشود.
نان را در یک مکان تاریک و خنک نگه دارید و زمان سه روز از مصرف آن لذت ببرید. بعد از گذشت آن سه روز، نان را به یک ظرف مقاوم در برابر انجماد منتقل کنید و در زمان حداکثر شش ماه منفعت گیری کنید.
۶. ریحان
مندی انریت، متخصص تغذیه و حرکت، متخصص بهداشت محیط کار و نویسنده کتاب آشپزی افت وزن در ۳۰ دقیقه: بیشتر از ۱۰۰ دستور سریع و آسان برای افت وزن پایدار میگوید که بر خلاف دیگر گیاهان، ریحان را نباید هیچ زمان در یخچال بگذارید. به جای آن، ریحان را در دمای اتاق بگذارید، آن هم در ظرف آبی که چند سانتیمتر از ساقهها را پوشانده باشد. ریحان را در یک منطقه سایهدار دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید و هر چند روز آب را عوض کنید. در ضمن خواص ریحان را دستکم نگیرید و ریحان زیاد بخورید.
۷. بادمجان
ابی گلمان، سرآشپز و متخصص تغذیه، پیشنهاد میکند که بادمجان را در دمای اتاق نگهداری کنید. این سبزی حساس به دما میتواند در دمای زیاد سرد خمیری و تلخ بشود، به این علت آن را در یک مکان خنک و خشک نگه دارید و در عرض چند روز بعد از خرید منفعت گیری کنید. گلمان این چنین پیشنهاد میکند که بادمجان را دور از موز نگه دارید. چون همنشینی موز و بادمجان، علتمیبشود که موز زیاد سریع یا بیشتر از حد نرم بشود.
۸. هندوانه و انواع ملون
اگر ملونهای کامل همانند خربزه، طالبی و هندوانه را به خانه میآورید، طبق معمولً بهتر است آنها را روی پیشخوان نگه دارید. یک مسئله در رابطه قانون نگهداری روی پیشخوان وجود دارد و آن نحوه نگهداری ملون در طول حمل و نقل است.
برای مثال، اگر یک هندوانه کامل زمان خرید سرد است، پیش از این در یخچال نگهداری شده است و شما میخواهید این دما را نگه داری کنید. در این صورت، پیشنهاد میبشود که هندوانه را فوراً برش دهید تا نگهداری از آن در یخچال آسانتر بشود. ملونهای برشخورده را همیشه باید در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و در زمان دو تا سه روز مصرف کنید.
۹. روغن زیتون فرابکر
کریسی آسانولت، متخصص تغذیه میگوید که احتمالا ویدئوهای بسیاری در تیکتاک دیده باشید که درمورد تست روغن زیتون در یخچال برای اصالت یا افزایش عمر سودمند آن سخن بگویید میکنند، اما حقیقت این است که نگهداری از روغن زیتون، نیازی به یخچال ندارد.
از آنجا که روغن زیتون فرابکر دارای چربیهای تکغیراشباع است، در انواع مختلفی از زمان و دماها متبلور یا جامد میبشود. هنگامی که روغن زیتون به دمای اتاق برمیگردد، روغن مجدد به حالت مایع خود بازمیگردد.
آرسانولت به پژوهشهایی اشاره میکند که مشخص می کند که گرم کردن و خنک کردن مکرر، همانند نگهداری در یخچال بین منفعت گیری از روغن، سختی روی روغن میگذارد و لزوماً عمر سودمند و خواص روغن زیتون را افزایش نمیدهد. به این علت نیازی به این کار نیست. بعد باید چه کار کرد؟
او پیشنهاد میکند که روغن زیتون را بهطور کاملاً دربسته و در یک کابینت یا فضای خنک و تاریک نگه دارید و برای این که از کیفیت مطلوب منفعتمند شوید، در عرض چند ماه بعد از باز کردن در بطری، روغن زیتون را مصرف کنید.
۱۰. سیبزمینی
سیبزمینیهای شستهنشده را باید در فضایی همانند حیاطخلوت نگهداری کنید. در مکانی که تهویه خوب، خنک و خشک است. آنها باید در زمان ۲ هفته منفعت گیری شوند. از دماهای گرم و نور خودداری کنید، چون میتواند علتجوانه زدن، چروک شدن و نرم شدن و این چنین سبز شدن آنها بشود. سیبزمینیهای کامل نباید در یخچال نگهداری شوند، چون سرما آنها را تیره میکند و امکان پذیر تحول طعم بدهند و شیرین شوند. سیبزمینیهای بریدهشده را در آب سرد نگه دارید تا تحول رنگ ندهد و تا روز سپس مصرف کنید.
۱۱. تعداد بسیاری از چاشنیها
چندین چاشنی از جمله سس سویا، سس تند، کره بادام زمینی (اما نه نوع طبیعی آن) و عسل نیازی به یخچال ندارند. اگر چاشنی شما حاوی لبنیات یا تخممرغ است، بهتر است آن را در یخچال نگه دارید.
به دستورالعملهای بستهبندی نیز مراجعه کنید، چون تعداد بسیاری از محصولات اشکار میکنند که آیا بعد از باز شدن باید در یخچال نگهداری بشود. چاشنیهای پایدار در دمای محیط را بهتر است در نقاط خنک و تاریک در آشپزخانه یا حیاطخلوت یا کابینت نگهداری کنید و در آنها را محکم ببندید.
۱۲. آووکادو
آووکادوهای نارس و حتی رسیده را میتوانید بگذارید تا چندین روز روی پیشخوان بمانند. اگر آووکادو نیاز به زمان برای رسیدن دارد، آن را بیرون بگذارید و یک موز در نزدیکی آن قرار دهید تا فرآیند رسیدن سریع تر بشود. موز حاوی گاز اتیلن است که علتمیبشود بقیه میوهها هم سریعتر برسند. آووکادوهای رسیده روی پیشخوان بهخوبی خواهند ماند، اما اگر آووکادوی کاملاً رسیده دارید، میتوانید میوه نارس را به یخچال منتقل کنید.
همه موادغذایی را باید در یخچال بگذاریم؟
مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند، در بیرون یخچال هم مزه بهتری دارند و هم شکل طبیعی خود را بهتر نگه داری میکنند. در عوض، طبق معمولً نگهداری مواد غذایی در محیطی خشک و تاریک و خنک، جای بهتری است. با این حال، حواستان باشد که اگر این مواد غذایی را در یخچال نمیگذارید، باید سریع مصرف کنید. با این حال، یادتان باشد که میوهها و سبزیهای برشخورده را بهتر است در یخچال بگذارید. مراقبت از سلامتی موادغذایی، بخشی از مراقبت از سلامتی خودتان و خانوادهتان است. میوه، سبزی یا مواد غذایی فرد دیگر میشناسید که بنا به توانایی خودتان بحواهید به این فهرست اضافه کنید؟ بنویسید.
دسته بندی مطالب