محل دقیق توانایی احساساتی همانند عشق از قبل تا بحال تحول کرده است_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
آیا احساسات ما در طول تاریخ تحول کرده است؟ آیا انسانهای باستان نیز همانند ما، احساسات خود را در قسمتهای خاصی از بدن توانایی میکردند؟ این سوالهایی می باشند که تیمی از محققان با بازدید متون باستانی زبان اکدی، زبان رایج در بینالنهرین باستان، به جستوجو جواب آنها بودهاند.
به نقل از دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، تحقیقات مشخص می کند که مردم باستان نیز همانند ما، احساسات خود را در نقاط خاصی از بدن توانایی میکردند. با این حال، محل دقیق این احساسات بعضی اوقات با آنچه امروزه میشناسیم متفاوت بوده است. برای مثال، در متون اکدی، حس نشاط زیاد تر با “باز”، “درخشان” یا “پر” بودن کبد توصیف میبشود. این در حالی است که در مطالعات مدرن، نشاط زیاد تر با احساساتی در قفسه سینه و سر مرتبط است.
به نقل از سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، خشم و عشق نیز در بینالنهرین باستان به روشای متفاوت توانایی میشد. در حالی که ما خشم را زیاد تر در تکه بالایی بدن و دستها حس میکنیم، مردم باستان خشم را با حس “گرمی”، “خشمگین” یا “عصبانی” در پاهای خود مرتبط میکردند. با این حال، حس عشق در هر دو گروه، با مناطقی همانند قلب، کبد و زانوها مرتبط است. این تحقیق مشخص می کند که اگرچه ازمایش ها عاطفی انسانها در طول تاریخ تحول کرده است، اما برخی الگوهای مهم هم چنان نگه داری شده است. به گفتن مثال، ربط حس عشق با قلب در تعداد بسیاری از فرهنگها و دورههای تاریخی مشترک است.
با این حال، باید در نظر داشت که متون باستانی تنها یک منبع محدود برای بازدید احساسات می باشند. این متون زیاد تر توسط کاتبان و برای اهداف خاصی نوشته شدهاند و امکان پذیر بیانگر همه طیف احساسات انسانی نباشند. این چنین، فرهنگها و باورهای گوناگون میتوانند بر نحوه توانایی و گفتن احساسات تأثیر بگذارند.
این تحقیق مشخص می کند که مطالعه زبان و ادبیات باستانی میتواند به ما در فهمیدن بهتر تواناییهای انسانی پشتیبانی کند. با قیاس متون باستانی با متون مدرن، میتوانیم به تفاوتها و شباهتهای فرهنگها و دورههای تاریخی در نحوه توانایی و گفتن احساسات پی ببریم. محققان تصمیم دارند با بازدید متون باستانی دیگر زبانها و قیاس آنها با متون مدرن، به فهمیدن جامعتری از تکامل تواناییهای عاطفی انسان دست یابند. این چنین، آنها به جستوجو یافتن ربط بین تواناییهای عاطفی و عوامل فرهنگی، اجتماعی و زیستی می باشند.
این تحقیق مشخص می کند که احساسات انسانها در طول تاریخ تحول کرده است و این تغییرات تحت تأثیر عوامل مختلفی همانند فرهنگ، زبان و باورها بوده است. با این حال، برخی از الگوهای مهم توانایی احساسات در طول زمان نگه داری شده است. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.
دسته بندی مطالب