دانشمندان دستگاهی نوآورانه برای انتقال حس لمس از راه دور ساختند

دانشمندان دستگاهی نوآورانه برای انتقال حس لمس از راه دور ساختند_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

محققان کالج دانشگاهی لندن موفق به ساخت دستگاهی شده‌اند که قادر به همانند‌سازی حس واقعی لمس‌شدن و لمس‌کردن دیگران از راه دور است. این دستگاه می‌تواند انقلابی در عرصه ارتباطات از راه دور باشد.

به نقل از نشریه ایندیپندنت، این دستگاه که در نوک انگشت کاربران قرار می‌گیرد می‌تواند حس تعامل با اشیا واقعی را برای کاربران همانند‌سازی کند. از جمله کاربردهای این دستگاه می‌توان به تشخیص از دست‌دادن حس لامسه، تماس‌های ویدئویی، جراحی رباتیک و مدیریت زباله‌های خطرناک اشاره کرد. این دستگاه این چنین به افراد اجازه می‌دهد تا حس لمس‌کردن عزیزانشان را از فاصله‌های زیاد دور توانایی کنند. این دقیقاً همان چیزی است که اپلیکیشن‌های مطلب‌رسان و چت از اراعه آن ناتوان می باشند.

با این دستگاه می‌توانید دیگران را از راه دور لمس کنید

نتایج تحقیق محققان کالج دانشگاهی لندن در نشریه Nature Communications به چاپ رسیده است. این دستگاه در واقع نوعی از فناوری‌های پوشیدنی است و یک اتصال‌دهنده کوچک سیلیکونی دارد که به یک ماشین کوچک متصل می‌بشود. این ماشین ماموریت همانند‌سازی تحریک سلول‌های عصبی با منفعت گیری از ارتعاشات را برعهده دارد.

ادامه مطلب
این گردنبند شگفت از طریق هوش مصنوعی با شما سخن می‌زند! + عکس_سیاه پوش

دکتر «سارا ادلا اباد»، محقق این پروژه، نظر دارد که می‌توان از این دستگاه برای تشکیل حس تعامل فیزیکی از راه دور منفعت گیری کرد و حس لمس‌شدن را به تعامل های اجتماعی مجازی افزود. او دراین‌باره او گفت:

«برای مثال، با اتفاق‌هایی همانند پاندمی یا جهانی‌شدن، اعضای خانواده شما به گمان زیادً دیگر در شهر محل سکونت‌تان زندگی نمی‌کنند. برای پیوند اجتماعی که زیاد هم مهم است شما به لمس‌شدن نیاز دارید، اما تماس‌های ویدیویی این امکان را فراهم نمی‌کنند.»

درحالی‌که این دستگاه می‌تواند حس واقعی لمس‌شدن را از طریق چهار سلول عصبی محرک کلیدی به افراد منتقل کند، اما می‌تواند کاربردهای بسیاری نیز در صنعت پزشکی داشته باشد. برای مثال، این دستگاه می‌تواند در جراحی‌های از راه دور رباتیک به جراحان نشان دهد که آیا بافت پوستی که روی آن کار می‌کنند نشانه‌هایی از سرطان دارد یا خیر. این چنین می‌توان از آن برای درمان سندروم تونل کارپال یا کنترل مواد رادیواکتیو از راه دور منفعت گیری کرد.

ادامه مطلب
گوگل از مدل LearnLM رونمایی شد؛ یادگیری بهتر با هوش مصنوعی_سیاه پوش

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی