ژاپن با توربینهای بادی فراساحلی شناور آینده انرژی تجدیدپذیر را تحول میدهد_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
ژاپن به منظور تسلط بر محدودیتهای جغرافیایی و منفعتبرداری بهینه از پتانسیل انرژیهای تجدیدپذیر، به جستوجو گسترش فناوری توربینهای بادی فراساحلی شناور است. محدودیت وسعت آبهای کمعمق ساحلی این سرزمین، منفعت گیری از توربینهای بادی سنتی را با چالش جدی روبه رو کرده است.
به نقل از دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، کنسرسیومی متشکل از شرکتهای پیشرو ژاپنی، از جمله آلباتروس تکنولوژی، گسترش نیروی برق (J-POWER)، شرکت مادر شرکت برق توکیو (TEPCO HD)، شرکت کشتیرانی کاواساکی کیسن (“K” LINE) و صنایع سنگین سومیتومو مارین اند انجینیرینگ (SHI-ME)، مطالعهای جامع را برای بازدید امکانسنجی منفعت گیری از توربینهای بادی شناور عمودی با محور عمودی در مقیاس بزرگ اغاز کردهاند. این پروژه، با حمایتسازمان گسترش فناوریهای نوین انرژی و صنعتی (NEDO)، گامی مهم در جهت تحقق اهداف انرژیهای تجدیدپذیر ژاپن محسوب میبشود.
توربینهای بادی شناور عمودی با محور عمودی، به گفتن نسل جدیدی از فناوریهای توربین بادی فراساحلی، مزایای بسیاری از جمله سازگاری با عمقهای گوناگون آب و افت هزینههای ساخت و نصب را اراعه خواهند داد. در این نوع توربینها، هم توربین و هم پایه شناور آن به طور یکپارچه میچرخند که این کار جهت افزایش کارایی و پایداری سیستم میبشود.
مزایای منفعت گیری از توربینهای بادی شناور عمودی شامل امکان نصب در مناطقی با عمق آب زیاد که برای توربینهای بادی سنتی مناسب نیستند و منفعت گیری از سازههای شناور کوچکتر و سادهتر با افت هزینههای ساخت و نصب است. این چنین نصب توربینهای بادی در مناطق دور از ساحل، تأثیر منفی بر محیط زیست ساحلی را افت میدهد. با دقت به نتایج این مطالعه، ژاپن میتواند قدمهای مؤثری در جهت دستیابی به اهداف طویل مدت خود در عرصه انرژیهای تجدیدپذیر بردارد و به گفتن یکی از پیشگامان در گسترش فناوریهای نوین انرژی بادی شناخته بشود.
برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.
دسته بندی مطالب