محققان با هوش مصنوعی گامی بلند در جهت تسریع تولید هیدروژن سبز برداشتند

محققان با هوش مصنوعی گامی بلند در جهت تسریع تشکیل هیدروژن سبز برداشتند_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

در روش سنتی تشکیل هیدروژن سبز، الکتریسیته حاصل از منبع های تجدیدپذیر بین دو الکترود فلزی در آب عبور داده می‌بشود و در نتیجه گازهای اکسیژن و هیدروژن آزاد خواهد شد. اما این روش، علاوه بر مصرف بالای انرژی، به فلزات نادر و گران‌قیمتی وابسته است.

به نقل از دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، محققان با همکاری مرکز نور کانادا در دانشگاه ساسکاچوان، به روشی کارآمدتر برای تشکیل سوخت هیدروژن دست یافته‌اند. آن‌ها با منفعت گیری از یک الگوریتم هوش مصنوعی، کاتالیزوری طراحی کرده‌اند که بهینه‌سازی فرآیند تشکیل را به جستوجو دارد. مقصد مهم این تحقیق، یافتن ترکیبی بهینه از آلیاژها یا فلزات برای عمل به گفتن کاتالیزور و افزایش بازدهی و افت هزینه‌های تشکیل بوده است.

جهاد عابد، یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی، توضیح می‌دهد که جستجوی ترکیبات مناسب، کار زیاد پیچیده‌ای است و شامل بازدید صدها میلیون یا حتی میلیاردها ترکیب احتمالی می‌بشود. تیم تحقیقاتی با گسترش یک برنامه هوش مصنوعی، بیشتر از ۳۶ هزار ترکیب اکسید فلزی را به طور همانند‌سازی بازدید کرده و موفق شده‌اند بهترین گزینه را شناسایی کنند. بعد از آن، نتایج همانند‌سازی‌ها در آزمایشگاه مورد قبول قرار گرفت.

ادامه مطلب
استارتاپ سوئیسی بزرگترین مرکز جذب کربن جهان را راه اندازی کرد_سیاه پوش

برای بازدید دقیق‌تر کارکرد کاتالیزور در میانه عکس العمل، محققان از اشعه ایکس زیاد پرقدرت مرکز نور کانادا منفعت گیری کردند. این اشعه به آن‌ها امکان داد تا تغییرات ساختاری مواد را در سطح اتمی مشاهده کنند. علاوه بر این، تیم تحقیقاتی از منبع فوتون پیشرفته آزمایشگاه ملی آرگون در شیکاگو نیز منفعت برد. نتایج این تحقیقات نشان داد که ترکیبی از روتنیوم، کروم و تیتانیوم در نسبت‌های خاص، بهترین کارکرد را دارد.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
به زودی قابلیت احراز هویت دو مرحله‌ای گوگل و نحوه فعال کردن آن تحول می‌یابد_سیاه پوش

آلیاژی که توسط هوش مصنوعی نظر شده می بود، از نظر پایداری و دوام، ۲۰ برابر بهتر از مثالهای قبلی عمل کرد و کارایی زیاد بالاتری داشت. با این حال، جهاد عابد پافشاری می‌کند که تا این مدت آزمایش‌های بیشتری برای مطمعن از کارکرد مناسب این ماده در شرایط واقعی مورد نیاز است. این تحقیق مشخص می کند که هوش مصنوعی می‌تواند به طور چشمگیری روال کشف مواد تازه را تسریع کند و به گسترش فناوری‌های پاک و پایدار پشتیبانی کند. با منفعت گیری از این روش، می‌توان در زمان‌زمان کوتاهی، مواد زیاد کارآمدتری را برای تشکیل هیدروژن سبز شناسایی کرد. این دستاورد، گامی مهم در جهت افت وابستگی به سوخت‌های فسیلی و مبارزه با تغییرات اقلیمی محسوب می‌بشود.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی