لاکهید مارتین یک موشک هایپرسونیک ارزان‌قیمت در دست توسعه دارد

لاکهید مارتین یک موشک هایپرسونیک ارزان‌قیمت در دست گسترش دارد_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین درحال گسترش یک موشک هایپرسونیک تازه با نام ماکو (Mako) برای ارتش ایالات متحده و مشتریان بین‌المللی است. این موشک که با تمرکز روی ارزان‌قیمت‌بودن ساخته می‌بشود و شدت آن به بیشتر از ۵ ماخ می‌رسد، قابلیت نصب روی انواع جنگنده‌ها و هواپیماها را خواهد داشت. 

به نقل از نشریه NewAtlas، گسترش موشک هایپرسونیک Mako از سال ۲۰۱۷ اغاز شده است و قرار است بخشی از برنامه تسلیحاتی دعوا ایستاده نیروی هوایی ایالات متحده (SiAW) باشد. مقصد از این برنامه ساخت موشکی تازه می بود که قابلیت‌های هایپرسونیک و مقرون‌به‌صرفگی را توأمان اراعه دهد. ارتش آمریکا سپس از بازدید تغییرات ایجادشده در میدان‌‌های نبرد مدرن نیاز به گسترش این چنین جنگ‌افزاری را حس کرده است.

لاکهید مارتین یک موشک هایپرسونیک ارزان‌قیمت در دست گسترش دارد_سیاه پوش ۴

موشک Mako قابلیت نصب روی کشتی‌ها و زیردریایی‌ها را هم دارد

موشک Mako برای اولین‌بار در نمایشگاه Sea Air Space سال جاری میلادی در معرض دید عموم قرار گرفت. این موشک که به «موشک ۱۳» نیز معروف است، دارای قطر ۳۳ سانتی‌متر، ۴ متر طول و ۵۹۰ کیلوگرم وزن است و می‌تواند یک کلاهک جنگی ۵۹ کیلوگرمی را حمل کند. ابعاد دقیق این موشک تا این مدت انتشار نشده است. 

ادامه مطلب
سرور مجازی چیست؟ آشنایی با vps آذرآنلاین

به حرف های لاکهید مارتین، موشک Mako می‌تواند از طریق بوستر به شدت هایپرسونیک برسد. این چنین، این جنگ‌افزار با تعداد بسیاری از جنگنده‌های مدرن ازجمله اف-۳۵A، اف-۳۵B، اف ۱۸، اف ۲۲، اف ۱۶، اف ۱۵ و هواپیمای گشت دریایی P8 سازگاری دارد و می‌توان آن را در داخل یا خارج از هواپیماها قرار داد. بمب‌افکن‌های ارتش آمریکا نیز امکان حمل موشک Mako را خواهند داشت. این چنین لاکهید مارتین ادعا می‌کند که این موشک در صورت نیاز می‌تواند روی زیردریایی‌ها و کشتی‌های جنگی نیز نصب بشود. 

آخرین مطالب
ادامه مطلب
اگزینوس W1000 معارفه شد؛ اولین تراشه ۳ نانومتری سامسونگ_سیاه پوش

علاوه‌بر قابلیت رسیدن به شدت بیشتر از ۵ ماخ، شرکت لاکهید مارتین تمرکز بسیاری روی افت قیمت همه‌شده موشک Mako دارد. موشک‌های هایپرسونیک اساساً موشک‌هایی زیاد گران‌قیمتی می باشند که علتمی‌بشود منفعت گیری از آن‌ها در میدان نبرد محدودتر بشود. بااین‌حال، لاکهید مارتین ادعا می‌کند که با منفعت گیری از طراحی همه‌دیجیتال و معماری باز برای گسترش سریع، منفعت گیری از چاپ سه‌بعدی برای ساخت قسمت هدایت و باله‌ها و منفعت گیری از فناوری‌‎های اثبات‌شده توانسته محصولی با قیمت مقرون‌به‌صرفه گسترش دهد. بر پایه ادعای این شرکت، منفعت گیری از پرینت سه‌بعدی توانسته هزینه ساخت سیستم هدایت موشک را به یک‌دهم افت دهد و شدت تشکیل را نیز ۱۰ برابر زیاد تر کند. 

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی