دانشمندان برای مقابله با پشههای مرگبار از مهندسی میکروبهای پوست پشتیبانی میگیرند_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
دانشمندان تصمیم دارند از طریق مهندسی میکروبهای پوست با پشههای مرگبار که ناقل بیماریهای گوناگون می باشند مبارزه کنند.
به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، راهکار تازه دانشمندان برای مبارزه با پشههای مرگبار منفعت گیری از میکروبهای مهندسی شده در پوست است. در روش تازه برای دفع پشهها میتوان از باکتریهای پوست منفعت گیری کرد تا بدین ترتیب یک دعوا مهندسی ژنتیکی شده علیه این پشهها صورت گرفت.
اکنون میتوان برخی پشهها را به گفتن مرگبارترین پشهها در نظر گرفت. چون برخی از آنها بیشتر از هر حاضر فرد دیگر علتمرگ انسانها شدند. مالاریا، نیل غربی، زیکا، چیکون گونیا و تب دنگی چند مورد از بیماریهایی می باشند که از طریق پشههای مرگبار به انسان منتقل خواهد شد.
دانشمندان برای دفع پشههای تازه روش جدیدی را طراحی کردند که از طریق آن میکروبهای مهندسی ژنتیک شده از پوست انسان گرفته میبشود. دو مورد از میکروبهای رایج روی پوست شامل استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و کورین باکتریوم آمیکولاتوم می باشند. این دو نوع میکروبهای رایج نوعی اسید لاکتیک تشکیل کرده که علتجذب پشهها خواهد شد. از این رو دانشمندان تصمیم گرفتند از طریق آزمایشهای گوناگون مهندسی باکتریهای پوست اسیدهای لاکتیک تشکیل شده را تحول داده و بدین ترتیب از جذابیت پوست برای پشهها بکاهند.
آزمایشهای انجام گرفته نشان داد پشهها کمتر توسط میکروبهای مهندسی شده جذب خواهد شد. افت جذابیت توسط میکروبهای ویرایش شده برای گونههای گوناگون پشه بین ۲۲ تا ۵۵ درصد کمتر بوده است. در آزمایش فرد دیگر به قیاس جذابیت پشهها در مقابله باکتریهای تحول نایافته و باکتریهای مهندسی شده پرداخته شد. وقتی که باکتریها به طور تحول نیافته وجود داشتند، پشهها همانند حالت معمول به موشهای آزمایشگاهی دعوا کردند. اما در زمان منفعت گیری از باکتریهای مهندسی شده مقدار جذابیت نزدیک به ۶۴ درصد افت اشکار کرد. نتایج مشاهده در آزمایشهای انجام شده روی نسخه ویرایش شده باکتریهای دیگر نیز بازدید شد. دانشمندان تا این مدت ماده دافع تازه را روی انسانها آزمایش نکردند. در صورت پیروزی منفعت گیری از این روش در آینده میتوان یک راهکار حیرت انگیز برای دفع پشهها تشکیل کرد.
دسته بندی مطالب