افزایش ماندگاری مواد غذایی با پسماندهای غذاهای دریایی_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
محققان در یافتههای تازه خود نشان دادند پوسته سخت پوستان از قبیل خرچنگ میتواند به گفتن موادی تازه در افزایش ماندگاری مواد غذایی مورد منفعت گیری قرار بگیرد. محققان دانشگاه مریلند پسماندهای مربوط به غذاهای دریایی را به شکل مهندسی شده درآورده و با پشتیبانی آنها عمر سودمند مواد غذایی را افزایش دادند.
به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، فناوری تازه محققان ضمن حذف مواد زائد از قبیل آفتکشها و علف کشهای شیمیایی از غذاهای دریایی علتافزایش عمر سودمند و ماندگاری آنها شده و به تشکیل ماده جدیدی برای افزایش ماندگاری مواد غذایی پرداختند. در فناوری تازه از مشتقات مربوط به پوسته خرچنگ و میگو برای ساخت یک لایه نانوکریستال نازک میکروسکوپی منفعت گیری شده است که میتواند روی محصولات مورد منفعت گیری قرار بگیرد. الهی نازک علتاز بین بردن باقی مانده مواد شیمیایی شده و عمر سودمند ماندگاری آنها را افزایش میدهد. محققانی از دپارتمانهای علوم و مهندسی مواد و علوم تغذیه در دانشگاه مریلند موفق به ساخت این چنین فناوری جدیدی شدند.
کوین وانگ از استادان علوم تغذیه و مواد غذایی در این دانشگاه حرف های است راه حل تازه برای بهبود ایمنی مواد غذایی که در زندگی روزمره ما مورد منفعت گیری قرار میگیرد زیاد مناسب است. وجود باقیمانده آفتکشها در سبزیجات میوهها علتایجاد مشکلات شدید سلامتی شده و خطر ابتلا به سرطان اختلالات کم توجهی زیاد تر بیماری آلزایمر و غیره را افزایش میدهد. پاک کننده های خانگی همانند محلولهای سرکه، نوشابه یا حتی جانشینهای پرهزینه در برخی موارد بیتاثییر بوده و امکان پذیر به ظاهر و طعم محصول نیز صدمه داخل کند. در فرایند شستشو نیز صدمههای کوچکی روی سطح میوهها تشکیل شده و علتمختصرتر شدن عمر سودمند آنها میبشود. از این رو محققان مواد جدیدی از نوع متخلخل گسترش دادند که از کیتوزان به گفتن ضایعات صدف ساخته شده همراه با مس که خاصیت ضد میکروبی دارد میتواند به گفتن یک لایه نازک برای منفعت گیری روی میوهها از قبیل توت فرنگی به کار رود.
دسته بندی مطالب