ویرایش ژنتیکی سلول‌های سرطانی آن‌ها را به سلاحی علیه خودشان تبدیل می‌کند

ویرایش ژنتیکی سلول‌های سرطانی آن‌ها را به سلاحی علیه خودشان تبدیل می‌کند_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

محققان برای درمان سرطان روی دستکاری سلول‌های سرطانی و تحول آنها برای دعوا به تومورها کار می‌کنند. به حرف های دانشمندان نوعی ویرایش ژنتیکی در سلول‌های سرطانی تشکیل خواهد شد که می‌تواند آنها را به سلاحی علیه خود تومورها تبدیل کند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در مطالعه تازه انجام شده نوعی ویرایش ژنتیکی توسط دانشمندان به کار گرفته شد تا از طریق آن بتوان سلول‌های سرطانی را تحول داد و آنها را برای دعوا به سلول‌های همسایه آماده کرد. به حرف های دانشمندان در صورت ویرایش ژنتیک سلول‌های سرطانی می‌توان آنها را به گفتن سلاح برای دعوا به خود تومورها منفعت گیری کرد.

طی این ویرایش ژنتیکی سلول‌های سرطانی به طوری تحول می‌یابند که در برابر درمان نیز حساس‌تر خواهد شد. اکنون محققان این رویکرد را با انواع سرطان و درمان‌های سرطانی آزمایش کرده‌اند. تحقیقات انجام گرفته مشخص می کند با پشتیبانی ویرایش ژنتیکی می‌توان یک روش نوآورانه و موثر در درمان سرطان تشکیل کرده و برای مقابله با مقاومت دارویی راه حلهای موثری را به کار گرفت. دانشمندان در مطالعه تازه خود راه حلهای تازه را برای مقابله با مشکلات مربوط به مقاومت دارویی در بیماران سرطانی بازدید کردند. آنها دریافتند تحول ژنتیک سلول‌های سرطانی می‌تواند علتنابودی آنها و سلول‌های همسایه بشود.

ادامه مطلب
نات کوین چیست؟ بازدید جزئیات پروژه نات کوین_سیاه پوش

دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در این مطالعه موفق به منفعت گیری از دو سوئیچ ژنتیکی تازه و داخل کردن آن به سلول‌های سرطانی شدند. اولین سوئیچ این سلول‌ها را به شکلی تحول می‌دهد تا سریع تر از دیگر سلول‌های سرطانی رشد کنند. سوئیچ دوم علتمی‌بشود تا سلول‌ها بتوانند داروی سمی را روی تومورهای باقیمانده آزاد کنند. روش تازه دانشمندان روی سرطان ریه و سلول غیر کوچک متمرکز شده می بود. اکنون این نوع سرطان یکی از رایج‌ترین نوع سرطان بوده بعد از یک سال منفعت گیری از داروی ارلوتینیب به آن مقاوم می‌بشود.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
به گمان زیادً آیفون ۱۶ پرو با ماژول دوربین زیاد غیرمعمولی اراعه می‌بشود

در آزمایش‌های انجام شده سلول‌های تحول یافته به راحتی توانستند از سلول‌های مقاوم به دارو پیشی بگیرند. در زمان غالب شدن سلول‌های تحول یافته دریافت داروی ارلوتینی متوقف و تکثیر سلول‌ها خاموش شد. سپس محققان ژن دوم را فعال کردند. در آزمایش‌هایی که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام گرفت محققان دریافتند ۲۰ روز بعد از درمان این سلول‌های سرطانی تحول اشکار کرده و در روز ۸۰ علتبه صفر رسیدن حجم تومور شدند.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی