افراد مضطرب در ۲۰ سالگی دچار کاهش عملکرد شناختی در ۴۰ سالگی می‌شوند

افراد مضطرب در ۲۰ سالگی دچار افت کارکرد شناختی در ۴۰ سالگی می‌شوند_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

محققان دانشگاه کالیفرنیا در مطالعه تازه خود نشان دادند جوانان دارای سطوح بالاتر اضطراب که با چاقی، بیماری مزمن، استرس ،سیگار کشیدن و عدم تحرک بدنی ربط بسیاری دارد، دچار کارکرد شناختی افت یافته در میانسالی خواهند شد.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان پیش از این به ربط بین زوالعقل و اضطراب در افراد مسن پی برده بودند. اکنون این نخستین مطالعه انجام شده در عرصه اضطراب در اغاز بزرگسالی است که می‌تواند با توانمندیهای شناختی پایین در در میانسالی ربط مستقیم داشته باشد.

آمبر باهوریک از نویسندگان این مقاله و عضو دپارتمان روانپزشکی و علوم رفتاری در UCSF در این مورد می‌گوید: مطالعات طویل زمان مشخص می کند تغییرات مغزی مربوط به بیماری‌های آلزایمر و یا زوال عقل چندین دهه طول می‌کشد. مطابق مطالعه انجام شده محققان دریافتند نزدیک به ۲۱ درصد از افراد دارای سطوح اضطراب متوسط یا بالاتر در سنین بالا دچار شدت پردازش و حافظه کارکرد ضعیف خواهند شد. محققان عواملی نظیر فعالیت بدنی، کلسترول بدن و سن را نیز برای تشکیل تفاوت در شدت پردازش در نظر گرفتند.

محققان می‌گویند سطوح بالاتر اضطراب ربط مستقیمی با عدم فعالیت بدنی، بی‌ام‌آی بالاتر و مصرف سیگار دارد. کریستین یافه از نویسندگان این مطالعه و استاد روانپزشکی نورولوژی و اپیدمیولوژی در UCSF در این مورد می‌گویند: اضطراب می‌تواند یکی از عوامل مهم برای پیری محسوب شده و حتی از اغاز بزرگسالی اغاز به ابراز علائم کند. این گمان وجود تاثییر مستقیم و غیر مستقیم اضطراب و شناخت در بزرگسالی وجود دارد. وی پیش از این به تاثییر خواب نامنظم و تاثییر آن روی کارکرد شناختی ضعیف در بزرگسالی پرداخته می بود. به حرف های وی با منفعت گیری از راه حلهایی همانند افزایش فعالیت بدنی و ترک سیگار می‌توان مسیرهای امیدوار کننده‌ای را برای پیشگیری در نظر گرفت.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی