پژوهش تازه میگوید افراد مسن دچار اضطراب دو برابر زیاد تر معرض ابتلا به پارکینسون قرار دارند_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
پژوهشهای تازه مشخص می کند افراد مبتلا به اضطراب در سنین بالا نسبت به افراد بدون اضطراب دو برابر زیاد تر در معرض ابتلا به پارکینسون قرار دارند.
به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مطالعاتی که اخیراً توسط محققان کالج دانشگاهی لندن انجام شده مشخص می کند سابقه اضطراب در افراد مسن زیاد مهم بوده و پزشکان زمان برسی بیماری پارکینسون یزان و سابقه اضطراب را در نظر نمیگیرند زیاد تر پزشکان تنها روی مشکلات حرکتی تمرکز داشته اند. اما محققان میگویند دقت و تمرکز روی اضطراب میتواند رویکرد جدیدی را در اختیار پزشکان قرار دهد.
محققان کالج دانشگاهی لندن دادههای مربوط به ۹۸۸ هزار بیمار سن ۵۰ سال و بالاتر را در سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ بازدید کرده و در آن تاثییر اضطراب بر پارکینسون را مورد دقت قرار دادند. این محققان عوامل فرد دیگر نظیر جنسیت، بیماریهای روانی، زوال عقل، سبک زندگی، انزوای اجتماعی ضربه به سر را نیز در نظر گرفته بودند.
مطابق حرف های دانشمندان بیماری پارکینسون دومین بیماری شایع تخریب کننده عصبی در جهان است که نزدیک به ۱۴ میلیون نفر را تا سال ۲۰۴۰ تحت تاثییر قرار خواهد داد. مطالعات مشخص می کند اضطراب از ویژگیهای مربوط به مرحله های اولیه بیماری پارکینسون بوده و پیش از این تاثییر آن در ابتلا به پارکینسون سپس از ۵۰ سالگی تا بحال ناشناخته بوده است.
از بین دادههای به دست آمده در این پژوهش نزدیک به ۱۰۹.۴۳۵ بیمار مورد شناسایی قرار گرفتند که همه انها آنها بعد از سن ۵۰ سالگی دچار اضطراب بوده و محققان آنها را با افراد همسان بدون اضطراب قیاس کردند. محققان در این پژوهش فهمید شدند مانی که پزشک برای نخستین بار فهمید اضطراب بیمار در این سن میبشود تا زمان تشخیص پارکینسون نزدیک به ۴.۹ سال زمان نیاز است. محققان با قیاس این دو گروه دیافتند خطر ابتلا به پارکینسون در افراد مضطرب بعد از سن ۵۰ سالگی نسبت به افراد بدون اضطراب نزدیک به دو برابر زیاد تر بوده است.
اکنون هیچ درمانی برای بیماری پارکینسون وجود نداشته و به همین علت تشخیص اولیه علائم این بیماری میتواند بر درمان موثر آن شناخت عواملی که به آن منجر میبشود به پزشکان پشتیبانی کند.
دسته بندی مطالب