ساخت باتری جدیدی که برای تامین انرژی از باکتریهای درون خاک منفعت گیری میکند_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
یک استارتاپ بریتانیایی توانسته باتریهایی تازه بسازد که برای تامین انرژی از باکتریهای خاص درون خاک منفعت گیری میکنند.
به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، باتریهای تازه میتوانند تامین انرژی ارزان و پاک را برای کشاورزان به جستوجو داشته باشد. این باتریها میتوانند با منفعت گیری از خاک شارژ شده و این پتانسیل را دارند که به طور شبانه روزی مورد منفعت گیری قرار بگیرند.
باتریهای باکتریایی دارای سلولهای سوختی میکروبی خاک به نام SMFC بوده که امکان جذب انرژی از عکس العملهای شیمیایی طبیعی در ارگانیسمهای درون خاک را خواهند داشت. الکترودهای مبتنی بر کربن که در این باتریها به کار گرفته شده است درون خاک قرار گرفته و در تکه بیرونی به یک مدار متصل است. این سیستم میتواند الکترونهای تشکیل شده توسط میکروارگانیسم های حاضر در خاک را انتقال داده و به انرژی برق تبدیل کند. این ارگانیسمها انرژی خود را از ترکیبات آلی حاضر در خاک میگیرند.
این فناوری قرار است جانشین راه حلهای جاری تامین انرژی در دستگاههای زراعی باشد. این باتری میتواند برای تامین انرژی دستگاههای گوناگون از جمله حسگرها و دستگاههای اینترنت اشیا که توسط کشاورزان مورد منفعت گیری قرار میگیرد به کار رود. باتری های جاری شکلی یکبار مصرف داشته و با هزینه های کابل کشی همراه می باشند.
مطرح اولیه این باتری در سال ۲۰۱۹ ساخته و توانست با پیروزی در یک دهکده ماهیگیری در برزیل مورد آزمایش قرار بگیرد. یقیناً ساخت این نوع باتری برای منفعت گیری های تجاری امکان پذیر تا سال ۲۰۲۶ طول بکشد. منفعت گیری از این نوع باتری بدون نیاز به ملزومات اضافی زیاد به صرفه بوده و هزینه اندکی در پی دارد. به حرف های محققان این باتری ها در آینده علاوه بر صنعت کشاورزی، در صنعت ماشین نیز به کار گرفته خواهند شد. این چنین باتری های تجدیدپذیر از جمله باتری های مورد منفعت گیری در آینده می باشند و در حوزه های گوناگون کاربرد دارند.
دسته بندی مطالب