مایکروسافت اراعه قابلیت تشخیص هوش مصنوعی را به تعویق انداخت_سیاه پوش
نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش
شرکت مایکروسافت، پیشرو عرصه فناوری، در روز پنجشنبه خبرداد اراعه قابلیت تشخیص هوش مصنوعی (Recall) که فعالیتهای رایانه را ردیابی و ثبت میکند، با تأخیر روبه رو شده است. این تصمیم بعد از ابراز نگرانیهایی در خصوص نگه داری حریم خصوصی و با مقصد دریافت بازخورد زیاد تر پیش از انتشار کردن گسترده اتخاذ گردیده است.
به نقل از سرویس تازه های فناوری اخبار تکنولوژی تکنا، قابلیت تشخیص طیف وسیعی از فعالیتهای رایانهای از جستجوی وب گرفته تا گفتگوی صوتی را ردیابی میکند و یک تاریخچه جامع بر روی رایانه تشکیل مینماید. کاربران میتوانند حتی ماهها سپس، برای به یاد آوردن کاری که انجام دادهاند، به این تاریخچه مراجعه کنند.
مایکروسافت در یک پست وبلاگ خبرداد که بهجای اراعه گسترده قابلیت تشخیص برای کاربران رایانههای Copilot+ در تاریخ ۱۸ ژوئن، این قابلیت ابتدا برای پیشنمایش در برنامه ویندوز اینسایدر (WIP) در دسترس قرار خواهد گرفت. برنامه WIP یک برنامهی تست نرمافزار منتخب است که به گروهی از علاقهمندان حرفهای ویندوز امکان میدهد نسخههای اولیه از قابلیتهای آینده را پیشنمایش و بازخورد اراعه دهند.
این شرکت مستقر در ردموند واشنگتن در بیانیهی خود پافشاری کرد: «تصمیم به تعویق انداختن اراعه این قابلیت، بر پایه ضمانت ما برای اراعه یک تواناییی قابلمطمعن، امن و قوی برای همه کاربران و دریافت بازخورد زیاد تر قبل از در دسترس قرار دادن این قابلیت برای همه کاربران رایانههای Copilot+ است.» رایانههای Copilot+ دستهای از رایانههای شخصی با قابلیتهای هوش مصنوعی می باشند که در ماه مه معارفه شدند.
برنامه ویندوز اینسایدر یک برنامهی عمومی برای تست نرمافزار است که به جامعهی وسیعی از متخصصان و علاقهمندان به ویندوز امکان میدهد نسخههای اولیه از قابلیتهای آیندهی سیستمعامل را پیشنمایش و بازخورد اراعه دهند. مایکروسافت اظهار کرده است که بعد از دریافت بازخورد از جامعه کاربران برنامه ویندوز اینسایدر، تصمیم دارد نسخه پیشنمایش قابلیت تشخیص را برای همه رایانههای Copilot+ در دسترس قرار دهد.
نگرانیهای مربوط به نگه داری حریم خصوصی بلافاصله بعد از اظهار این قابلیت نقل شد. برخی از کارشناسان امنیت فناوری اطلاعات ابراز نگرانی کردند که این قابلیت در صورت عدم وجود تدبیرها امنیتی کافی، میتواند امکان سوءاستفاده و نقض حریم خصوصی کاربران را فراهم کند. این چنین ایلان ماسک، شخصیت برجستهی حوزهی فناوری، با قیاسی این قابلیت به اپیزودی از سریال «آینه سیاه» نتفلیکس که تأثیر مخرب فناوری پیشرفته را به عکس میکشد، نگرانیهایی را در خصوص ماهیت این قابلیت و پتانسیلهای سوءاستفاده از آن نقل نمود.
دسته بندی مطالب