محققان ام آی تی روشی جدید برای افزایش سرعت تولید تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی ابداع کردند

محققان ام آی تی روشی تازه برای افزایش شدت تشکیل تصاویر با منفعت گیری از هوش مصنوعی ابداع کردند_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

روش تازه محققان ام آی تی علتمی‌بشود تا تشکیل تصاویر هوش مصنوعی افزایش یافته و تا ۳۰ برابر نرخ جاری بشود.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان ام آی تی و ادوبی روش جدیدی را برای تشکیل تصاویر با منفعت گیری از هوش مصنوعی ابداع کردند که در هر ثانیه می‌توانند نزدیک به ۲۰ عکس تشکیل کند. با وجود پیشرفت زیاد زیاد در هوش مصنوعی مولد و تشکیل تصاویر هم چنان شدت آنها در تشکیل این تصاویر زیاد پایین است. اکنون محققان موسسه ام آی تی و ادوبی روش جدیدی را ابداع کردند که شدت تشکیل تصاویر را با کمترین تاثییر روی کیفیت عکس افزایش می دهد. با منفعت گیری از این روش می‌توان نزدیک به ۲۰ عکس در ثانیه تشکیل کرد به عبارت دیگر شدت تشکیل تصاویر نسبت به مدل‌های متداول تا ۳۰ برابر زیاد تر خواهد شد.

ادامه مطلب
نمایش قابلیت‌های هوش مصنوعی گلکسی سامسونگ در ۸ شهر جهان انجام می‌بشود

تشکیل عکس در هوش مصنوعی مولد طبق معمولً طی فرایندی با نام Diffusion تشکیل می‌بشود. در این فرایند طبق معمولً طی چندین مرحله نمونه برداری عکس نهایی به طور اصلاح شده اراعه خواهد شد. اکنون محققان موسسه MIT و ادوبی روشی به نام DMD را به فرایند اضافه کرده‌اند که می‌تواند این فرایند را شدت بخشیده به جای یک مدل انتشار کردن چند مرحله‌ای آن را تنها در یک فرایند یک مرحله خلاصه کند. مطابق ادعای این محققان امکان تشکیل ۲۰ عکس در ثانیه توسط این مدل‌ها وجود دارد. این محققان روش تازه خود را با مدل‌هایی نظیر Stable Diffusion 1.5 قیاس کردند و اظهار کردند وش تازه می‌تواند در کسری از ثانیه تصاویر شبیه را تشکیل این چنین با منفعت گیری از این روش اعتدال مناسبی بین کیفیت و شدت وجود داشته و نتیجه نهایی نیز برای یک کاربر معمولی قانع کننده است.

ادامه مطلب
افزایش قیمت اشتراک‌های اسپاتیفای در آمریکا_سیاه پوش

یقیناً این روش تنها روش تک مرحله‌ای برای تشکیل عکس در هوش مصنوعی محسوب نمی‌بشود. کزین شرکت Stability AI با منفعت گیری از روشی تازه به نام ADD امکان تشکیل تصاویر یک مگاپیکسلی را در لحظه تشکیل کرده می بود. محققان این شرکت از طریق روش تازه مدل SDXL Turbo را آموزش داده و توانستند با منفعت گیری از پردازشگر A100 انویدیا شدت تشکیل تصاویر را به ۲۰۷ میلی ثانیه برسانند.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
امکان تایپ پاسخ سوالات در هوش مصنوعی بارد میسر شد

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *