سیاره جدید

امروز در فضا: مشاهده سیاره تازه ولکان_سیاه پوش


نوشته و ویرایش شده توسط مجله سیاه پوش

۲۶ مارس ۱۸۵۹، یک سیاره تازه توسط «ادموند لسکاربو»، پزشک فرانسوی و ستاره‌شناس آماتور، مشاهده شد. او گزارش داد که سیاره جدیدی را در مداری در مدار عطارد مشاهده کرد و نام آن را «ولکان» گذاشت.

لسکاربو لکه سیاه گردی روی خورشید دیده می بود که زمان عبورش از صفحه خورشیدی ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه می بود. او این اطلاعات و محاسبات را درمورد حرکات سیاره برای «ژان لووریر»، مشهورترین ستاره‌شناس فرانسوی فرستاد.

لووریر قبلاً فهمید شده‌ می بود که عطارد از مدار خود منحرف شده‌ است. یک کشش گرانشی از ولکان با چیزی که او به جستوجو آن می بود مطابقت داشت. بااین‌حال، جرم آسمانی لسکاربو مجدد دیده‌ نشد. اکنون باور بر این است که یک سیارک سرکش بوده‌ که یک‌بار از نزدیک خورشید عبور کرده‌ است.

ولکان در یک نقشه لیتوگرافی از سال ۱۸۴۶

در دهه‌های سپس جست‌وجوهای بسیاری برای ولکان انجام شد، اما با وجود چندین مشاهدات ادعاشده‌‌ای، وجود آن قبول نشد.

ادامه مطلب
معارفه زیردریایی بدون خدمه Manta Ray متعلق به دارپا + ویدیو_سیاه پوش
آخرین مطالب

نیاز به سیاره به‌گفتن توضیحی برای ویژگی‌های مداری عطارد بعداً، وقتی که نظریه نسبیت عام انیشتین در سال ۱۹۱۵ علت آن را گفت، از بین بردن شد.

این نظریه نشان داد که خروج عطارد از مداری که توسط فیزیک نیوتنی پیش‌بینی شده‌ می بود، توسط اثرات ناشی از انحنای جرم فضا-زمان خورشید اتفاق می‌افتد. اخترشناسان عموماً به شدت پذیرفتند که با دقت به معادله تصحیح‌شده‌ گرانش، سیاره‌ای بزرگ در داخل مدار عطارد نمی‌تواند وجود داشته باشد.

ادامه مطلب
شرایط فروش ام وی ام برای اردیبهشت 1403 انتشار شد + جدول_سیاه پوش

امروزه‌، اتحادیه بین‌المللی نجوم، نام ولکان را برای سیاره فرضی، با وجود این که گمان آن منتفی شده‌ است، و این چنین برای ولکانوئیدها، جمعیت فرضی سیارک‌هایی که امکان پذیر در داخل مدار سیاره عطارد وجود داشته‌‌ باشند، فهرست‌بندی کرده‌ است.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *