نقشه جدیدی از موتور کهکشان شیری تهیه شد

نقشه جدیدی از موتور کهکشان شیری تهیه شد


در پروژه تازه ناسا گروهی از محققان دانشگاه ویلانوا توانستند موتور مرکزی قلب کهکشان را به شکل یک نقشه بی‌سابقه تهیه کنند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان طی ۴ سال موفق به تدوین نقشه جدیدی از منطقه مرکزی کهکشان راه شیری شدند در این نقشه می‌توان میدان‌های مغناطیسی در قلب کهکشان و ساختارهای غبار سرد را در اطراف آن مشاهده کرد.

این گرد و غبار واحدهای سازنده ستارگان سیارات و شکل دهنده حیات به شکل جاری می باشند. از طرفی هدایت این فرایند از طریق موتور مرکزی کهکشان راه شیری انجام می‌بشود. یافته‌های محققان داده‌هایی زیاد فراتر از کهکشان راه شیری اراعه کرده و توانسته نحوه تعامل غبار و میدان‌های مغناطیسی را در موتورهای مرکزی کهکشان نشان دهد.

خبر از نحوه شکل‌گیری و تکامل ستارگان و کهکشان‌ها می‌تواند به فهمیدن بهتر داستان منشأ حیات بینجامد. از این تعامل غبار و میدان‌های مغناطیسی در این فرایند نادیده گرفته شده بودند. دیوید چاس رهبر گروه تحقیقاتی و استاد فیزیک در دانشگاه در این مورد می‌گوید: مرکز کهکشان راه شیری و فضای بین ستاره‌ای را پر کرده و این می‌تواند برای چرخه زندگی کهکشان حیاتی باشد. آنچه که اکنون رصد شده نور ساطع شده از دانه‌های غبار سرد است که تشکیل آن در تاثییر عناصر سنگین راه اندازی شده در ستارگان انجام می‌بشود. مرگ ستاره‌ها علتانفجار و پخش شدن این غبار در فضا خواهد شد.

ادامه مطلب
بلومبرگ: برتری هوش مصنوعی iOS ۱۸ نسبت به رقیب ها از نظر شدت و حریم خصوصی_سیاه پوش
آخرین مطالب

در قلب کهکشان راه شیری بخشی به نام ناحیه مولکولی مرکزی وجود دارد که در آن نزدیک به ۶۰ میلیون جرم خورشیدی غبار آلود قرار گرفته است. دمای این مخزن عظیم نزدیک به منفی ۲۵۸ درجه سانتیگراد بوده و نسبت به صفر مطلق یا همان دمای فرضی برای توقف همه حرکات اتمی تنها چند درجه بالاتر است. در قلب کهکشان راه شیری گازهای داغ یونیزه شده وجود دارند که به شکل پلاسما در آمده‌اند.

ادامه مطلب
موتور موشک محققان ژاپنی با فضولات گاو کار می‌کند

محققان در نقشه تازه خود موفق به مشاهده عکس پیچیده از میدان‌های مغناطیسی شدند .مشاهدات انجام گرفته با بازدید‌های مربوط به نور مادون قرمز و تابش رادیویی تهیه شده از هسته کهکشان راه شیری مطابقت داشته است.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *