محققان از هوش مصنوعی برای ساخت داروهای جدید آلزایمر استفاده کردند

محققان از هوش مصنوعی برای ساخت داروهای تازه آلزایمر منفعت گیری کردند


دانشمندان دانشگاه تگزاس با روشی نوآورانه از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی پشتیبانی گرفتند تا بتوانند داروهای مربوط به آلزایمر را سریعتر گسترش دهند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، افراد مبتلا به بیماری آلزایمر یا دیگر بیماری‌های زوال عقل در سراسر جهان برای درمان علائم بیماری از یک داروی رایج به نام گالانتامین منفعت گیری می‌کند. ترکیبات فعال این دارو برای تشکیل در مقیاس مورد نیاز با مشکلاتی همراه است. ماده موثر آن از گل نرگس و طی یک فرایند زمان بر تشکیل شده و امکان پذیر عوامل مختلفی روی قیمت و اراعه این دارو موثر باشد. پژوهشگران دانشگاه تگزاس در آستین با پشتیبانی سیستم هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی روش های جدیدی را برای مهار میکروب‌ها گسترش دادند که می‌تواند تعداد بسیاری از مشکلات مربوط به تشکیل این دارو را رفع کند.

ادامه مطلب
الگوی باستانی در پرهای پرندگان نهان شده است

در این فرایند از باکتری‌های اصلاح شده ژنتیکی برای تشکیل پیش ساز شیمیایی گالانتامین منفعت گیری شد. این پیش ساز همان محصول جانبی متابولیسم سلولی طبیعی میکروب‌ها می باشند. در واقع این باکتری ها می‌توانند از طریق برنامه‌ریزی‌های انجام شده غذا را به ترکیبات‌های دارویی تبدیل کنند. به حرف های اندرو آلینگتون استاد دانشگاه تگزاس و پژوهشگر ارشد این پروژه مقصد از این پژوهش ساخت این داروها در مقادیر زیاد است. با منفعت گیری از این روش تازه می‌توان منبع قابل مطمعن تشکیل کرد که هزینه تشکیل را زیاد افت داده فصل رشد نداشته و در تاثییر خشکسالی یا سیل تغییراتی در آن تشکیل نمی‌بشود.

دنی دیاز پژوهشگر مقطع فوق دکترا در این دانشگاه برای این روش یک سیستم هوش مصنوعی ابداع کرده است که در واقع کلید این فرایند محسوب می‌بشود. در این سیستم جهش پروتئین‌ها و نحوه آن در باکتری‌ها اشکار خواهد شد. این کار با مقصد بهبود کارایی و دمای عملیاتی و تشکیل ماده شیمیایی دارویی انجام می‌گیرد. فرایند مهار میکروب‌ها برای تشکیل محصولات پیش از این نیز مورد منفعت گیری قرار گرفته است. گفتن مثال باکتری‌ها در تشکیل پنیر و ماست موثر می باشند این چنین تخمیر میکروبی در ساخت انواع خاصی از انسولین در درمان دیابت پشتیبانی می‌کنند.

ادامه مطلب
برای نخستین بار اندام‌های مصنوعی نیز می‌توانند دما را حس کنند
آخرین مطالب



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *