استفاده از برنج برای کشت سلول‌های ماهیچه و چربی و تولید نوعی برنج گوشتی

منفعت گیری از برنج برای کشت سلول‌های ماهیچه و چربی و تشکیل نوعی برنج گوشتی


محققان کره‌ای برای کشت سلول‌های ماهیچه و چربی گاو از دانه‌های برنج منفعت گیری کردند و در نهایت توانستند به منبع غنی از پروتئین حیوانی به نام برنج گوشتی برسند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پژوهشگران کره جنوبی در دانه‌های برنج سلول‌های گوشت گاو را کشت کردند. آنها با تشکیل برنج گوشتی قدم موثری در ساخت یک منبع پروتئین پایدار دوستدار محیط زیست و ارزان برداشتند که می‌تواند در آینده جانشین مناسبی برای دام‌های امروزی بشود.

جینکی هونگ از محققان این پروژه و از استادان دانشگاه یانسه در سئول در این مورد می‌گوید: برنج گوشتی اولین محصول در نوع خود محسوب می‌بشود و در این مطالعه از دانه‌های برنج به گفتن پایه کشت برای سلول‌های ماهیچه و چربی حیوان منفعت گیری شده است. این پژوهشگران در ابتدا دانه‌های برنج را به آنزیم آغشته کرده در نهایت محیط بهینه را برای رشد سلول تشکیل می‌کنند. سلول‌های گاو میتوانند در برنج برای رشد کشت داده شوند.

ادامه مطلب
Garmin Enduro 3: ساعت هوشمند تجهیزبه جی‌پی‌اس مخصوص ورزشکاران استقامتی_سیاه پوش

این سلول‌ها به خورد دانه‌های برنج رفته و در نهایت دانه‌های برنجی به رنگ صورتی به گفتن محصول نهایی تشکیل می‌بشود. پیش از این نیز دانشمندان تعداد بسیاری روی محصولات گوشتی آزمایشگاهی تمرکز کرده‌اند. به گفتن مثال محققان سنگاپوری موفق به تشکیل گوشت‌های مرغ و مارماهی کشت شده بر پایه سویا شدند. هونگ در رابطه برنج گوشتی تشکیل شده می‌گوید با دقت به این که افراد کمتری به برنج حساسیت دارد این محصول می‌تواند نسبت به سویا و مغزهای دیگر برتری داشته باشد. این چنین در صورت تبدیل محصول تشکیل شده به فراورده‌های غذایی می‌تواند یک منبع پروتئین مناسب در مکان‌های غیر قابل پرورش دام محسوب بشود

آخرین مطالب
ادامه مطلب
غول‌های فناوری خواستار تجدید نظر در قانون ضد انحصار هند_سیاه پوش

برنج تشکیل شده نسبت به برنج‌های معمولی ۸ درصد پروتئین زیاد تر و ۷ درصد چربی زیاد تر دارد. این چنین مقدار پروتئین آن نسبت به پروتئین حیوانی ۱۸ درصد زیاد تر بوده و به همین منظور می‌توان آن را یک منبع غنی از آمینو اسیدهای الزامی در نظر گرفت.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *