ساخت یک برچسب الکترونیکی با قابلیت مصرف چند باره

ساخت یک برچسب الکترونیکی با قابلیت مصرف چند باره


محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی موفق شدند با منفعت گیری از مواد پایدار و قابل بازیافت یک برچسب الکترونیکی تازه گسترش دهند که می‌تواند بیشتر از یک بار مورد منفعت گیری قرار بگیرد. با منفعت گیری از این برچسب مشکلات رو به رشد زباله‌های الکترونیکی نیز در آینده افت اشکار می‌کند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پیش از این دستگاه‌های پوشیدنی کاملاً از مواد پایدار ساخته شده بودند که می‌تواند علتافزایش مشکلات مربوط به زباله‌های الکترونیکی بشود. این زباله‌ها به گفتن تهدیدی برای سلامتی و محیط زیست نگرانی‌های عمومی بسیاری را تشکیل کرده‌اند. فلزات سنگین و مواد سمی تشکیل شده در تاثییر دفن زباله‌های الکترونیکی می‌تواند مشکلات مربوط به محیط زیست را تشدید کند.

پژوهشگران در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی یک برچسب الکترونیکی پوشیدنی ساخته‌اند که می‌تواند بازیافت بشود و بدین ترتیب با مشکلات مربوط به زباله‌های الکترونیکی مقابله خواهد کرد. قسمت نرم این دستگاه به نام زیر لایه دارای یک ماده زیست تخریب پذیر است. این چنین مدار الکتریکی آن نیز از نانوسم‌های نقره با قابلیت بازیافت ساخته شده‌اند. با منفعت گیری از روش تازه می‌توان جلوی مصرف بیشتر از اندازه فلزات کمیاب یا مورد قیمت را گرفت.

ادامه مطلب
کشف گازک های سیاهچاله امیدی برای اثبات تبخیر این غولهای فضایی_سیاه پوش

یونگ ژو استاد دانشگاه کارولینای شمالی و از سازندگان این فناوری در رابطه آن می‌گوید: برچسب الکترونیکی میتواند در آینده با گسترش زیاد تر در کاربردهای مختلفی از قبیله نظارت بر سلامتی انسان نظارت بر عملکردهای ورزشی، پروتز و رابط‌های انسان و ماشین، منسوجات الکترونیکی مورد منفعت گیری قرار بگیرد. اورلین ولو استاد مهندسی شیمی و دپارتمان بیو مولکولی در این دانشگاه در این مورد حرف های است: در گسترش این حسگر بسترهایی به شکل لایه‌های ژل حاوی پلیمر زیستی آگارس به طور اصلاح شده منفعت گیری شد که در آن گلیسیرین نیز به کار رفته است. الگوهای نانو سیم نقره رسانا نیز روی لایه ژل چاپ شد و با منفعت گیری از این چاپ کار خود را اغاز کرده‌ایم.

آخرین مطالب
ادامه مطلب
گوگل آواتار مربوط به لوگوی سیستم عامل خود و نوشتار آن را به صورت سه بعدی منتشر کرد

به حرف های پژوهشگران مصرف کنندگان می‌توانند با خیال راحت برچسب الکترونیکی مورد نظر را دور بیندازند. چون لایه‌های ژل در کمپوست سازی تجزیه شده نانو سیم‌های نقره نیز برای محیط زیست خطری تشکیل نخواهند کرد.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *